Pihlaja

Jaa kaverille

Esiintymispäivä: Lauantai

R&B-musiikin tyylilajeja taidokkaasti ja persoonallisesti yhdistävä Pihlaja pureutuu sanoituksillaan elettyyn elämään, paikoin vaikeitakin aiheita peilaten. Laulaja-lauluntekijänä tunnettu Pihlaja nousi suuremman yleisön tietoisuuteen vuonna 2020 julkaistulla ja listamenestystä saavuttaneella debyyttialbumillaan ”Kirjoitettu tähtiin”. Albumin myötä hän oli myös ansaitusti ehdolla Emma Gaalassa Vuoden tulokkaaksi.

Tamperelaislähtöinen, sittemmin helsinkiläistynyt Pihlaja omaa monipuolisen musiikillisen taustan. Kesällä niin Ruisrockin, RMJ:n, Blockfestin kuin monen muunkin festivaalin lavoja valloittanut artisti tunnetaan debyyttialbuminsa – ja useiden singlejulkaisujen lisäksi alkuvuodesta yhdessä Ettan kanssa julkaistusta – suureen suosion saaneesta “Ei bändäreit” -EP:stä, jonka kappale Bändäri nousi suoraan listaykköseksi ja on pysynyt Spotifyn Top 100-listalla siitä lähtien.

Pihlajan odotettu albumi ”PAHA BARBI” julkaistiin marraskuun alulla. Albumikokonaisuutta edelsi hyvän vastaanoton saaneet singlet Paha BarbiTatuoituMenee yli feat. Tippa, Bon appétit, sekä kuuntelijan rakkauden täyteiseen tunnelmaan vievä Baby baby. Jo debyyttialbumillaan sukupuolirooleja kyseenalaistanut ja naiseutta pohtinut Pihlaja kuvailee albuminsa olevan tutkimusmatka siihen, millainen nainen hän voi ja saa olla tässä maailmassa.

Intohimoisesti musiikintekoon sekä esiintymiseen suhtautuvan Pihlajan tuotannossa yhdistyvät omat kokemukset, monisyiset tunteet herkästä vahvaan sekä puhuttelevat melodiat. Luihin ja verenkiertoon.