Headlandia juhlitaan seuraavan kerran 29.7.–30.7.2022

Headlandia juhlitaan seuraavan kerran 29.7.–30.7.2022

Headland on täysi-ikäisille elämästään nauttiville aikuisille suunnattu moderni 2020 – luvun musiikkifestivaali.
Ensimmäiset tulevan kesän artistit on nyt julkaistu. Lavalle nousevat mm. Antti Tuisku, Sanni, Mikael Gabriel, Abreu, Aste, Sara Siipola, Jambo ja Rosa Coste. Loput artistit julkaistaan marraskuun 2021 aikana.
Lyhyessä ajassa suuren suosion saavuttanut Headland-festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran heinäkuussa 2021, keräten n. 6 000 festivaalivierasta paikan päälle juhlimaan. Viime kesän yleisökapasiteetti rajattiin puoleen ja tästä seuranneet vaikutukset koettiinkin erittäin toimiviksi. Ensi kesänä päiväkohtainen enimmäismäärä on 6 000 asiakasta. Näin alue tulee pysymään avarana, ja panokset laitetaan määrän sijaan laatuun sekä palveluun.
– Kesän paras viikonloppu! Tätä lausetta kuultiin paljon ja siihen me pyritään myös ensi vuonna. Halutaan antaa ihmisille tilaa olla chillisti. Vältetään se perinteinen karjalauma festareilla -fiilis, että alue täyteen ja aidat ympärille. Ei haluta olla tunnettu niinkään festarin koosta, vaan sen laadusta. Paras, toimivin ja eksklusiivisin! Headlandin järjestäjät Jani Sutelainen ja Jori Routo alleviivaavat.
Persoonalliset palvelutuotteet, kuten kelluvat saunahuvilat ja fine dining illallinen yhteistyössä ravintola Rouxin kanssa tulevat säilymään osana tapahtumaa. Viime vuonna kysyntää oli viimeksi enemmän kuin tarjontaa ja nämä myytiinkin hetkessä loppuun.
Headlandia juhlitaan seuraavan kerran 29.7.-30.7.2022.
Liput tulevat myyntiin Lippupisteelle 1.11.2021 klo 9:00
HEADLAND ♡ YOU