Headland järjestetään vastuullisuus edellä

Headland järjestetään vastuullisuus edellä

Lahden Niemen satamassa ensimmäistä kertaa järjestettävä Headland-festivaali on päättänyt rajoittaa yleisökapasiteettinsa puoleen alkuperäisestä suuresta kysynnästä ja rajoitevapaudesta huolimatta.

Lippujen määrä vähennetään 5000:een, jotta tapahtumaan saadaan lisää väljyyttä. Normaalitilanteessa yli 10 000 henkeä vetävä alue suunnitellaan niin, että liikkuminen on helppoa, vaivatonta ja turvallista. Asetettu maksimikapasiteetti vähentää myös jonotustilanteita ja antaa festivaalivieraille mahdollisuuden pitää selkeitä turvavälejä ilman ylimääräisiä ponnisteluja.

Headland haluaa mahdollistaa turvallisen festivaalikokemuksen paitsi festarikävijöille, myös tapahtumassa työskenteleville. Varotoimet huomioidaan yhtä lailla niin rakennus- ja purkuaikana kuin itse festivaalin aikanakin. Turvavälit ja hygieniasuositukset otetaan vakavasti, ja alueelta löytyykin useita käsienpesupaikkoja ja käsidesiä koko viikonlopun ajan.

”Haluamme omasta takaa itse varmistaa sen, että jokainen festivaalivieras kokee olonsa Headland-festivaalissa turvalliseksi ilman ylimääräisiä ponnisteluja. Siksi teimme päätöksen olla myymättä tänä kesänä kaikkia lippuja vaikka kysyntää onkin. Vastuullisesti toimimalla varmistamme Headland-festivaalin tulevaisuuden myös jatkossa.”, tuottaja Martin Mustonen toteaa.

Headland haluaa muistuttaa kävijöille myös yksilön vastuusta. Onnistunut tapahtuma saadaan, kun kunnioitetaan puitteita ja kanssajuhlijoita sekä alueella olevia ohjeistuksia. Henkeäsalpaavat lahtelaiset järvimaisemat sekä ainutlaatuiset puitteet tarjoavat mahdollisuuden ainutlaatuiseen tunnelmaan, kokemuksellisuuteen sekä yksityiskohtaisesti tarkoin suunniteltuihin elämyksiin turvallisesti.

Headland on täysi-ikäisille elämästään nauttiville aikuisille suunnattu moderni 2020-luvun musiikkifestivaali, jossa Suomen ajankohtaisimpien pop- ja hiphop-artistien lisäksi myös musiikin ulkopuoliset elämykset ja kokemukset ovat osana ohjelmistoa.

”Headland on kuin lahtelaisten oma versio helsinkiläisestä Flow – festivaalista, jossa huippuartistien lisäksi myös itse festivaali on yksi pääesiintyjistä” – Sanoo Martin Mustonen, joka on yksi kolmesta järjestäjästä. Tapahtuman takana ovat Jani ”Aste” Sutelainen, Jori Routo sekä Summer Up – festivaalin perustajanakin tunnettu Martin Mustonen.

www.headland.fi

 

Lisätiedot:

Martin Mustonen
martin.mustonen@headland.fi
046 8111414

Headland-festivaalissa esiintyvät tänä kesänä Aste, Ellinoora, Olavi Uusivirta, Mikael Gabriel, Costee, Stig, Brädi, Reino Nordin, Kube, Ibe, Ollie, Sara Siipola, Pihlaja ja Sexmane. Tapahtumasta löytyy mm. myös Ravintola Rouxin toteuttama Dinner & Show – ravintola, saunahuvilalauttoja sekä kansainväliseen Lounge Club henkeen toteutettu VIP – alue.