Sexmane

Jaa kaverille

Esiintymispäivä: Perjantai

Sexmane eli Max Sene nousi vuoden 2022 aikana yhdeksi Suomen kuunnelluimmaksi artistiksi. Nopusujohteiseen vuoteen mahtuivat myös neljä Emma-ehdokkuutta, platinaa striimanneita singlejä, Spotifyn top1 sekä yli 20 peräkkäistä loppuunmyytyä live-keikkaa.

Debyyttialbumi Sextape toi uran alussa artistille 100 listaviikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Vuoden 2023 starttaava kolmas albumi Sextape II on jatkumoa Sextape -albumille kahdenkymmenen kappaleen verran.

”Sextape II on tosi rap-painotteinen albumi. Mukana on melankoliaa, mutta siinä kuulu myös että tänä vuonna on tapahtunut paljon hyviä asioita ja saavutuksia.” – Sexmane.

Useiden mielenkiintoisten fiittaavien artistien lisäksi albumilla kuullaan Äärirajoille II, joka on Sexmanen uudelleenversiointi Cheekin kappaleesta Äärirajoille. Sexmane kirjoitti kappaleesta omannäköisen versionsa ja lopputulos kuullaan Sextape II -albumilla.

Vuonna 2019 julkaistu Sextape -debyyttialbumi pysytteli Suomen virallisella albumilistalla yli 100 viikkoa ja teki rap-artistista kiistatta yhden mielenkiintoisimmista uuden aallon artisteista. Läpimurto tapahtui viimeistään 2022 julkaistulla Väärinymmärretty-albumilla, joka nousi albumilistan sijalle 5 ja toi Sexmanelle neljä Emma-ehdokkuutta. Sextape II -albumilta jo julkaistuilla singleillä 40K, Chillaa veli ja Sekavaa ja hiton vaikeet Sexmane sai jo toistamiseen neljä Emma-ehdokkuutta ja on ehdolla mm. vuoden artistiksi.

Lavaenergiallaan vakuuttavan artistin Sexshow -livekeikat ovat muodostuneet ilmiöksi, joka vetää keikkapaikat täyteen ympäri Suomen niin klubeilla kuin festareillakin.