Sara Siipola

Jaa kaverille

Esiintymispäivä: Lauantai

Lauluäänellään hätkähdyttävä Sara Siipola julkaisi 30.9.2022 uuden singlen ”Paha kiertämään”, joka ennakoi vuonna 2023 julkaistavaa uutta albumia.

Paha kiertämään esittelee alter egoni, femme fatalen. Naisellista, sensuellia, dramaattista. Sydän on särkynyt niin monta kertaa, että se on kovettanut siihen pisteeseen, missä pöydät kääntyy. Nyt mä oon satuttajan roolissa”, Siipola kiteyttää itse kappaleen sanoman.

Sara Siipola on 25-vuotias laulaja-lauluntekijä, jonka missiona on tuoda lisää sielukkuutta suomalaiseen musiikkikenttään. Modernin suomalaisen soulmusiikin suunnannäyttäjä, Sara Siipola, julkaisi debyyttialbuminsa Kaunis kun itken 26.3.2021. Saran poikkeuksellinen kyky välittää tunnetta musiikkinsa kautta on tehnyt lyhyessä ajassa ison vaikutuksen yleisöön ja musiikkimediaan. Debyyttisingle ”Rohkee sydän” nousi radiossa YleX:n ja Radio Suomen soittolistoille, mikä on artistin ensimmäiselle julkaisulle poikkeuksellinen saavutus. Singlet ”Rohkee sydän”, ”Sä et oo enää mulle se”, ”Thelma & Louise” ja ”Kokonaan” nousivat Spotify’n Top100-listalle.

Siipola on esiintynyt livenä mm. Ylen Nenäpäivä-show’ssa yli miljoonalle katsojalle. Sara Siipola nousi vuonna 2020 sijalle neljä YleX:n Läpimurto-listalla, joka on YleX:n listaus lupaavimmista kotimaisista artisteista.

Sara Siipola on mukana kilpailemassa Tähdet Tähdet -ohjelmassa, joka tulee ulos keväällä 2023 Neloselta.

Mun musiikki tulee mun elämästä. Ne kulkee käsi kädessä. Haluan viedä kuulijan matkalle, jossa pystyy avautua, samastua, voimaantua. Siksi nää biisit on niin rehellisiä. Haluan kertoa kamalista asioista kauniilla tavalla. Tää on se mitä rakastan tehdä ja mitä mut on luotu tekemään. Muuta vaihtoehtoa ei ole. Vihdoin tuntuu, että oon oikeessa paikassa. Toivottavasti tunnette, kun kuulette.”